Klanten vertellen

De eerste keer dat Paul mij het “balansmodel WARM!” liet zien dacht ik: “Balans, ja dat herken ik wel. Evenwicht in je leven is voor mij altijd al belangrijk”. Dus een reactie van: dat kan ik zelf wel. Maar toen Paul met mij het model doornam en vooral toepasbaar maakte, ging er een wereld open, die ik iedereen kan aanraden! Het is ook wel de manier waarop Paul het voor het voetlicht bracht, en tastbaarheid toevoegde. Dat is WARM! Ten voeten uit!

Rob Hannôt RMA / RMC, Hannôt Finance bv, Rotterdam

 

WARM! heeft vlak na de vorming van mijn nieuwe team een kick off bijeenkomst verzorgd. De focus op energie tijdens de bijeenkomst was een interessante. De begeleidster zorgde er steeds voor dat iedereen aangehaakt bleef en energie haalde uit de open groepsdynamiek. We hebben onder meer een inventarisatie gemaakt van ieders talenten, en hoe we elkaar kunnen aanvullen. Van daaruit haalden we meer resultaten dan ik in één middag voor mogelijk had gehouden.

Joyce Zegeling, Afdelingshoofd I&A, Gemeente Zoetermeer

 

Ik heb een half jaar intensief met Marije samengewerkt in haar rol als senior adviseur interne communicatie. Ik heb Marije in die periode leren kennen als een betrokken, analytisch sterke en warme collega. Door haar humor, sensitiviteit en enthousiasme was het een feest om met haar te werken. Zij heeft bereikt dat er bij de interne communicatie van de gemeente vanuit mensen in plaats vanuit middelen wordt gedacht. Bovendien heeft zij het thema talenten op de agenda van de gemeente gekregen. Ik volgde zelf ook ėėn van de talentenworkshops die zij verzorgde. Dat deed zij zeer professioneel en met aanstekelijk enthousiasme. Ik weet nu nog beter welke talenten ik heb en dat heeft mijn zelfbewustzijn een boost gegeven. Ik pluk daar dagelijks de vruchten van in mijn werk.

Coen Helderman, projectleider burgerparticipatie, Gemeente Zoetermeer

 

Samen naar Succes, Marije heeft als coach de afgelopen maanden rondom “integraal samenwerken”; mooie resultaten geboekt bij de RWB. Met veel energie stuurt Marije op energie. Ze weet mensen te raken en weer in zijn of haar kracht te zetten, zowel in het belang van het individu als het team. Marije doet dit met veel enthousiasme, een brede en op maat gesneden kennis, een open houding en inlevend vermogen. Ik wil Marije, een mooi mens, als coach van harte aanbevelen.’

Mart Dircks, directeur-secretaris, Regio West Brabant

 

Paul van Keulen (maar ook zijn partner) is gedreven als het gaat om het beoogde resultaat: WARM binnen een organisatie. Daar ligt de focus. Ik onze organisatie zijn we volop in beweging gekomen, wat een energie boost heeft gegeven. Het samenspel dat door WARM is gerealiseerd is daar voor de volle 100% debet aan.

Rob Hannôt RMA / RMC, Hannôt Finance bv, Rotterdam

 

In mijn lange loopbaan als overheidsmanager heb ik Marije met grote regelmaat gevraagd om te fungeren als klankbord.  Onze lange samenwerking hierin geeft op zich al aan hoe zeer ik gebaat ben bij het luisterende oor van Marije en in de onbevangen en vaak verrassende respons die ik van haar ontvang. Het zet altijd aan het denken en het leidt tot nieuwe inzichten en nieuwe wegen voor vraagstukken. Marije werkt bovendien niet alleen met de methode “WARM!”, maar is ook een warm en bevlogen mens met een echte, diepgaande aandacht voor de mens achter de persoon en diens drijfveren, dromen en belemmeringen. Van daaruit ben ik met de hulp van Marije telkens weer tot waardevolle inzichten gekomen die mij hebben geholpen bij het uitvoeren van mijn professionele rol en het daarbij in contact blijven met mij zelf.

Ab van de Craats, Manager/Adviseur/Projectleider at ABGL

 

WARM! heeft de samenwerking binnen ons team Communicatie in een periode van zes maanden duidelijk versterkt. Een mooi traject met een blijvend resultaat. De mensen weten elkaar beter en sneller te vinden, ze vullen elkaar aan en hebben ook veel meer plezier met elkaar. Ze hebben helder zicht op de organisatiedoelen en dragen daar zichtbaar aan bij. Marije is energiek, scherp in haar waarneming en vriendelijk doortastend in haar interventies. In onze bila’s vond ik haar kundig, inspirerend en betrokken. Ik ben heel blij dat we dit traject ingegaan zijn, en kan het iedereen aanraden!

Imke Carsouw, directeur Brainport Development

 

Ik heb Paul leren kennen als een uitstekende coach. Daar waar ondersteuning nodig was bij individuele medewerkers was hij er: professioneel en menselijk met WARMte. Hij weet mensen te stimuleren en resultaten te bereiken.

Monique van Bavel, gemeentesecretaris, Gemeente Moerdijk