Persoonlijk ontwikkelprogramma ‘STRALEN!’

Speciaal voor mensen die de regie over hun leven willen nemen

Resultaat

Je zit lekker in je vel en je hebt plezier in je werk. Mensen om je heen zien en waarderen de resultaten die je boekt.

Waar loop je tegenaan?

  • Heb je soms het gevoel dat je van vakantie naar vakantie leeft?
  • Lukt het je niet om de resultaten te boeken die je wilde behalen?
  • Voel je je steeds minder geïnspireerd?

Geïnspireerd leven

Dat kan écht anders. Worstelen op je werk is niet waar het leven voor bedoeld is. Met de juiste vaardigheden en kennis is het voor iedereen mogelijk geïnspireerd te leven, plezier te hebben in het werk en als vanzelf resultaten te boeken. WARM! wil je daar graag bij helpen.

Hoe?

Wij helpen je om die transformatie te bereiken en zelf vast te houden, met de allernieuwste kennis op het gebied van menselijk handelen en persoonlijk ontwikkelen. Velen hebben hier inmiddels van geprofiteerd.

Je leert:

  • technieken om de regie te nemen, zowel in jezelf als op de omgeving
  • je eigen keuzes te maken en je eigen beslissingen te nemen
  • dingen te ondernemen die bij je passen
  • doelen te stellen en te halen
  • een groeimindset te ontwikkelen en vast te houden

De WARM! coachingsmethode

Bij 95% van alles wat iemand zegt, denkt, doet en voelt, speelt het onderbewuste een (grote) rol. Het onderbewuste is een biologisch systeem, dat beïnvloedbaar is. In de persoonlijke ontwikkelprogramma’s van WARM! heeft het aanleren van de technieken waarmee dat kan, een belangrijke plaats. Zo creëren we een stevige basis voor een blijvend ontwikkelresultaat.

 Aanbeveling

‘WARM! heeft fantastische coaches. Met hun eigen coachingsmethode richten ze zich op het bevrijden van talenten. Ze kennen de ambtelijke wereld als geen ander en hebben daarom aan een half woord genoeg. Ze leren je nog beter te kijken naar je omgeving en jezelf zodat je daar (nog) meer uit kunt halen. Bij iedereen speelt het onderbewuste mee in zijn handelen. Door dit bewust te maken kun je beter dan ooit inspelen op wat er in je omgeving gebeurt en hoe je daar zelf op reageert. Een echte eye-opener. Ik kan het iedereen aanraden’.

Meer weten?

Onze know how op dit gebied stellen we graag voor je open! Wil jij ook stralen? Neem dan contact met ons op: info@warm.co.nl of bel 06 – 21 85 61 31 (Marije Verstegen).