Klanten vertellen

Marije heeft mij uitstekend geholpen om mijn centrale managementwaarden te ontdekken en te formuleren. Voorbij de tegeltjeswijsheden van de managementboekjes, op zoek naar mijn eigen verhaal in mijn eigen woorden. Hierdoor kan ik eenvoudiger samenwerken met mijn team. Door mijn eigen onzekerheden te leren kennen ben ik in staat om voorbij mijn eigen angsten te stappen. Of eigenlijk er dwars doorheen. Hierdoor kan ik echte verbinding maken met mijn collega’s. Deze verbinding werkt krachtig en is betekenisvol. Als manager sta ik er weleens alleen voor, door mijn eigen waarden te kennen en te weten hoe je mijn afwegingen, beslissingen en dilemma’s met het team te delen op een oprechte en eerlijke manier creëer ik een warme samenwerking. Zo werken ik en mijn collega’s, op een ontspannen wijze, aan grote en spannende zaken. Aan het eind van de dag voel ik dat ik energie over heb voor leuke andere dingen. Hoe tof is dat!
Arend Meijer, Directeur Qonsío

Paul heeft voor de gemeente Westvoorne de accommodaties op orde gebracht. Zijn stijl: hard voor de inhoud en warm maar duidelijk voor de mensen heeft mooie resultaten gegeven om verder op de bouwen. Het personeel staat gesteld voor de toekomst; zijn klantgericht, gemotiveerd en vooral goed geoutilleerd waardoor zij hun werk beter kunnen doen. En dat zonder al teveel extra kosten. Pauls aanpak van analyse, werkplan, motivatie en aanspreken heeft voor ons gebracht wat we wilden: goed draaiende accommodaties met gemotiveerd personeel.
Jorriena de Jongh, wethouder, Gemeente Westvoorne

Marije heeft als coach de afgelopen maanden rondom het thema ‘integraal samenwerken’ mooie resultaten geboekt bij de RWB. Met veel energie stuurt Marije op energie. Ze weet mensen te raken en weer in zijn of haar kracht te zetten, zowel in het belang van het individu als het team. Marije doet dit met veel enthousiasme, een brede en op maat gesneden kennis, een open houding en inlevend vermogen. Ik wil Marije, een mooi mens, als coach van harte aanbevelen.
Mart Dircks, directeur-secretaris, Regio West Brabant

Ik heb Paul leren kennen als een zeer open en toegankelijke collega. Hij weet mensen snel voor zich te winnen. Hij is gericht op samenwerken en is altijd bereid om zijn kennis een deskundigheid te delen. Binnen de gemeente heeft Paul het team in een korte tijd weer op de rails weten te zetten en de medewerkers weer vertrouwen in eigen kunnen weten te geven. Paul is ook een bouwer die doorpakt en knopen durft door te hakken. Paul is mede door zijn toegankelijke karakter een hele prettige collega waar je op kunt bouwen.
Marcel Westerhout, leidinggevende, Gemeente Westvoorne

Paul van Keulen en zijn partner zijn gedreven als het gaat om het behalen van het beoogde resultaat: WARMte binnen een organisatie. Daar ligt de focus. In onze organisatie zijn we volop in beweging gekomen, wat een energieboost heeft gegeven. Dat is voor de volle 100% te danken aan het samenspel dat door WARM! is gerealiseerd.
Rob Hannôt RMA / RMC, Hannôt Finance bv, Rotterdam

Marije heeft een medewerkster van mij begeleid in haar verdere ontwikkeling van strategisch beleidsadviseur. Open, constructief en effectief heb ik dit traject ervaren. Maar bovendien, de medewerkster is er ook (nog) beter door geworden!
Peter Arens, Afdelingshoofd Samenleving, Gemeente Hilvarenbeek

Marije en ik kennen elkaar al ‘eeuwen’ en telkens weer verbaas ik mij niet alleen over haar deskundigheid maar zeker ook over haar inzet en betrokkenheid bij iedereen die in het publieke domein actief is: bestuurders en ambtelijke medewerkers. De organisatie is belangrijk; het doorontwikkelen ervan uiteraard ook, maar datgene wat je als bestuurder of medewerker daarin ontmoet evenzeer. Zij weet zich te verinnerlijken met de casuïstiek. Haar analyses en communicatie zijn helder. Zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden kunnen ermee uit de voeten. Zoek je een warme benadering voor je vraagstelling, zoek de warmte van Marije op!
Harrie Nuijten, onder meer voormalig burgemeester gemeente Alphen-Chaam en bij verschillende gemeenten waarnemend burgemeester

Ik beveel u Paul van Keulen van harte aan als leidinggevende. Paul heeft een warme persoonlijkheid. Hij heeft een groot empatisch vermogen en weet tijdig knopen dor te hakken. Paul communiceert makkelijk maar weet ook (indien nodig) zakelijk op te treden.
Peter van der Wurff, gemeentesecretaris/ algemeen directeur a.i., Gemeente Westvoorne

WARM! heeft de samenwerking binnen ons team Communicatie in een periode van zes maanden duidelijk versterkt. Een mooi traject met een blijvend resultaat. De mensen weten elkaar beter en sneller te vinden, ze vullen elkaar aan en hebben ook veel meer plezier met elkaar. Ze hebben helder zicht op de organisatiedoelen en dragen daar zichtbaar aan bij. Marije is energiek, scherp in haar waarneming en vriendelijk doortastend in haar interventies. In onze bila’s vond ik haar kundig, inspirerend en betrokken. Ik ben heel blij dat we dit traject ingegaan zijn, en kan het iedereen aanraden!
Imke Carsouw, directeur Brainport Development Eindhoven

Ik heb Paul leren kennen als een uitstekende coach. Daar waar ondersteuning nodig was bij individuele medewerkers was hij er: professioneel en menselijk met WARMte. Hij weet mensen te stimuleren en resultaten te bereiken.
Monique van Bavel, gemeentesecretaris, Gemeente Moerdijk

Marije is voortvarend aan de slag gegaan met ons communicatieteam. Ze had snel in de gaten wat er speelde en wist daar goed en gericht op in te spelen. In onze overleggen werd ik vaak getriggerd door haar vragen en ideeen. Het vooraf gedefinieerde resultaat heeft ze binnen de afgesproken termijn gehaald. Marije begeleidde het teamontwikkelprogramma met veel plezier vanuit haar geheel eigen werkwijze.
Margot van Diessen, manager Bedrijfsvoering,  Gemeente Rhenen