De WARM! professionals

WARM! is opgericht door Paul van Keulen en Marije Verstegen. Zij werken vanuit het besef dat mensen van nature gericht zijn op groei. De manier waarop WARM! ontwikkelprocessen begeleidt, is altijd hierop geënt. De ervaren ontwikkelprofessionals met wie Paul en Marije samenwerken, onderschrijven dit centrale uitgangspunt van harte. Het begint altijd bij mensen!

Netwerk

We hebben een kring van mensen om ons heen die ons gedachtegoed delen, en die, ieder op hun eigen terrein, in staat zijn blijvende warmte in een werkomgeving te creëren.

Naamloos-1-02
Paul van Keulen
LinkedIn Paul
Mail Paul op Paul@warm.co.nl
06-10554795

Paul z’n rust en toegankelijkheid vallen direct op als je hem ontmoet. Hij luistert scherp en ziet snel kansen voor verbetering. Respect en vertrouwen zijn kernbegrippen voor hem. Van daaruit boekt hij resultaat in veranderopdrachten en brengt hij evenwicht waar dat verstoord is. Hij heeft een vanzelfsprekende focus op verankering.    


Naamloos-1_Tekengebied 1
Marije Verstegen
LinkedIn Marije
Mail Marije op marije@warm.co.nl
06-21856131

Een ontmoeting met Marije is energiek en open. Haar communicatie is direct en to the point. Humor is voor haar belangrijk. Ze is nieuwsgierig, doorgrondt snel de dynamiek tussen mensen en benoemt die op hoofdlijnen. Zij vertaalt haar analyses in concrete acties waarvan het beoogde resultaat duidelijk is. Dan gaat ze met veel plezier, samen met de klant, aan de slag om die acties te implementeren en vervolgens te borgen.


derde poging-01
Else Hendriks
LinkedIn Else

Zodra je Else de hand schudt en jullie elkaar aankijken, is er contact. Daaruit alleen al blijkt haar jarenlange ervaring als trainer. Ze begeleidt organisaties en instellingen om harmonieus te communiceren en samen te werken, ook als dat lastig lijkt. Ze is praktijk- en doelgericht, waarbij verbinding, bewustzijn en openheid belangrijke begrippen zijn. Else speelt in haar vrije tijd improvisatietheater, piano en kickbokst intensief. Wanneer je als bokser met iemand aan het sparren bent, ga je er allebei vol in. Dat is iets wat erg goed bij Else past.


derde poging-02
Janet Weijman
LinkedIn Janet

Wat direct opvalt als je Janet ontmoet, zijn haar vriendelijkheid en optimisme. Die nodigen uit om samen aan de slag te gaan. Ontwikkelen met kleur als leidraad, dat is waar Janet voor staat als gecertificeerd Personal Power Professional. Een verrassende aanpak met veel diepgang. Vanuit verbinding en met een gezonde drive, creëert zij op een luchtige manier ruimte en vrijheid tot ontplooiing. Janet overdenkt en analyseert de informatie die ze krijgt, en vertaalt die in een heldere route naar resultaat.