De WARM! professionals

WARM! is opgericht door Paul van Keulen en Marije Verstegen om mensen die bouwen aan organisaties te ondersteunen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is een fijn werkklimaat, omdat van daaruit de beste resultaten ontstaan. Via de WARM! Academy leiden wij mensen op om met onze bewezen methode het verschil te maken. Deze WARM! professionals zijn stuk voor stuk ervaren ontwikkelaars en dragen allemaal het WARM! gedachtegoed uit.

Netwerk

We hebben een kring van mensen om ons heen die ons gedachtegoed delen, en die, ieder op hun eigen terrein, in staat zijn blijvende warmte in een werkomgeving te creëren.

PortretFotografie-Mireille Poeisz-Oss-LR-8143
LinkedIn Paul
Mail Paul op paul@warm.co.nl
06-10554795

Paul z’n rust en toegankelijkheid vallen direct op als je hem ontmoet. Hij luistert scherp en ziet snel kansen voor verbetering. Respect en vertrouwen zijn kernbegrippen voor hem. Van daaruit boekt hij resultaat in veranderopdrachten en brengt hij evenwicht waar dat verstoord is. Hij heeft een vanzelfsprekende focus op verankering.    

 

 

 

PortretFotografie-Mireille Poeisz-Oss-LR-2
LinkedIn Marije
Mail Marije op marije@warm.co.nl
06-21856131

Een ontmoeting met Marije is energiek en open. Haar communicatie is direct en to the point. Humor is voor haar belangrijk. Ze is nieuwsgierig, doorgrondt snel de dynamiek tussen mensen en benoemt die op hoofdlijnen. Zij vertaalt haar analyses in concrete acties waarvan het beoogde resultaat duidelijk is. Dan gaat ze met veel plezier, samen met de klant, aan de slag om die acties te implementeren en vervolgens te borgen.