Wij zijn Paul van Keulen en Marije Verstegen. Wij hebben WARM! opgericht om mensen die bouwen aan organisaties te ondersteunen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is een fijn werkklimaat, omdat van daaruit de beste resultaten ontstaan. In die zin is aandacht voor sfeer en groei, dus aandacht voor de energie van mensen, sturen op resultaat. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij komen met plezier langs voor een inspiratiegesprek. Wij horen graag waar u mee bezig bent bent en wat u nodig heeft.
Het resultaat van dit gesprek is inspiratie om uw organisatie naar een nieuw niveau te tillen.

Zonder energie geen geïnspireerd resultaat

Mensen die moe zijn, die van weekend naar weekend leven, die voortdurend een bepaalde mate van stress ervaren, kunnen simpelweg niet de resultaten halen die ze zeker wel zouden halen als ze lekker in hun vel zaten, aan de slag waren vanuit hun talenten, en samenwerkten op basis van synergie en vertrouwen.

Wij hebben dit in de praktijk ervaren. Allebei hebben we zowel op plekken gewerkt waar we ons als een vis in het water voelden, als op plekken waar we het gevoel hadden dat we altijd op onze hoede moesten zijn. Die ervaringen, en de gesprekken die we daar samen over voerden, gaven ons de drive: we gaan WARM! oprichten.

Wat voelt voor jou ‘warm’?

Elk team, elke organisatie heeft een eigen beleving van warmte en de factoren die daar invloed op hebben. Medewerkers hebben daar een bepaald gevoel bij, al blijft dat vaak impliciet. Als mensen zich eenmaal bewust zijn welke behoeften ze in dit opzicht hebben en hoe ze daar zelf actief op kunnen sturen, dan is dat voor hen een enorme eye-opener.

Activeer de kracht van verschillen tussen mensen

Iedereen heeft een eigen stijl van communiceren en samenwerken, en door daarover onderling af te stemmen, breng je verbinding tot stand. Vanuit die verbinding kun je de kansen benutten die verschillen tussen mensen bieden, in plaats van dat die verschillen aanleiding zijn om stellingen te beklimmen.

Netwerk

We hebben een kring van mensen om ons heen die ons gedachtengoed delen, en die, ieder op hun eigen terrein, in staat zijn blijvende warmte in een werkomgeving te creëren.

Meer weten? Bel of mail ons.

 

PortretFotografie-Mireille Poeisz-Oss-LR-8143
LinkedIn Paul
Mail Paul op paul@warm.co.nl
06-10554795

Paul z’n rust en toegankelijkheid vallen direct op als je hem ontmoet. Hij luistert scherp en ziet snel kansen voor verbetering. Respect en vertrouwen zijn kernbegrippen voor hem. Van daaruit boekt hij resultaat in veranderopdrachten en brengt hij evenwicht waar dat verstoord is. Hij heeft een vanzelfsprekende focus op verankering.    

 

 

 

PortretFotografie-Mireille Poeisz-Oss-LR-2
LinkedIn Marije
Mail Marije op marije@warm.co.nl
06-21856131

Een ontmoeting met Marije is energiek en open. Haar communicatie is direct en to the point. Humor is voor haar belangrijk. Ze is nieuwsgierig, doorgrondt snel de dynamiek tussen mensen en benoemt die op hoofdlijnen. Zij vertaalt haar analyses in concrete acties waarvan het beoogde resultaat duidelijk is. Dan gaat ze met veel plezier, samen met de klant, aan de slag om die acties te implementeren en vervolgens te borgen.